Vés al contingut

Cursos per a nens, adolescents i adults

Infantil

Grups d’iniciació classificats per edat degut a les diferències conceptuals i maduratives que presenten en aquests nivells. Vénen 1,5 h a la setmana.

Els nens tenen una facilitat innata per a aprendre idiomes, per això,  com més aviat comencin a aprendre anglès, millor. A Nova Language comencem anglès als 3 anys.

La nostra metodologia es basa en emfatitzar la llengua oral a través de jocs, cançons i activitats que interessin i motivin als infants. (a major motivació, major aprenentatge)

Treballem molt a nivell de vocabulari.

 

Fem una avaluació contínua per part del professor, però encara no fan exàmens. A través d’un informe al final de cada trimestre expliquem els continguts treballats i el progrés de l’alumne/a.

Nomenclatura dels GRUPS:

Iniciació 3-4-5 i Kids 1 ( 1,5h a la setmana)

Horari

Divendres

17.30 – 19.00

Dimarts

17.30 – 19.00

Dijous

17.30 – 19.00

 

Primària

Els nostres grups no es classifiquen en funció de l’edat sinó del nivell d’anglès que presenten mitjançant una proba de nivell. Hi ha possibilitat de saltar de nivell en funció dels coneixements adquirits o de la rapidesa en l’aprenentatge. Vénen 3h a la setmana.

 

La nostra metodologia es basa en emfatitzar la comprensió oral de la llengua, tot i que també treballem les altres habilitats lingüístiques com l’expressió i compressió oral i escrita.. Treballem la gramàtica de forma implícita d’una forma natural sense que l’alumne s’adoni que està fent gramàtica. Mitjancem projects, jocs, cançons i activitats que interessin i motivin als infants. (a major motivació, major aprenentatge)

       

Fem una avaluació contínua per part del professor a més d’exàmens o probes que puguin avaluar a l’alumne. A través d’un informe al final de cada trimestre expliquem els continguts treballats i el progrés de l’alumne/a.

 

Nomenclatura dels GRUPS:

Kids 2-3-4-5 (3h a la setmana)

Horari

Dilluns i Dimecres

17.30 – 19.00

Dimarts i Dijous

17.30 – 19.00

 

Adolescents

Els nostres grups no es classifiquen en funció de l’edat sinó del nivell d’anglès que

que presenten mitjançant una proba de nivell. Hi ha possibilitat de saltar de nivell en funció dels coneixements adquirits o de la rapidesa en l’aprenentatge. Vénen 3h a la setmana.

La nostra metodologia es basa en emfatitzar la comprensió oral de la llengua. Amb els Junior i els Teen treballem la gramàtica de forma explícita, el vocabulari i les estructures gramaticals mitjançant exercicis pràctics, deures i algun project. Motivem als alumnes amb jocs, cançons, pel·lícules i activitats que interessin i motivin als joves sempre amb un objectiu lingüístic.

 

Fem una avaluació contínua per part del professor i exàmens o probes que puguin avaluar les diferents habilitats lingüístiques més la gramàtica i el vocabulari. A través d’un  Informe al final de cada trimestre, expliquem els continguts treballats i el progrés de l’alumne/a.

Junior i Teen (3 hores a la setmana)

Horari

Dimecres i Divendres

16.00 – 17.30

Dilluns i Dimecres

19.00 – 20.30

Dimarts i Dijous

19.00 – 20.30

 

Adults

Els nostres grups es classifiquen en funció del nivell d’anglès que presenten els alumnes mitjançant una proba de nivell. Vénen 3h a la setmana.

 

La nostra metodologia es basa en emfatitzar la comprensió oral de la llengua tot i que també treballem la gramàtica mitjançant un llibre de curs.

 

Fem una avaluació contínua per part del professor i exàmens o probes que puguin avaluar les diferents habilitats lingüístiques més la gramàtica i el vocabulari.

Horari

Dilluns i Dimecres

20.30 – 22.00

Dimarts i Dijous

20.30 – 22.00

Divendres

19:15 – 21:15